Flow

22 januari, 2011
By

Det är väl för konstigt när det man trott fullt och fast under lång tid inte längre är sant. Flow, flyt eller även kallat synkronocitet är något som man har periodvis för att man har tur (frågan om tur är en annan intressant diskussion). Nä, nu visar ny forskning att det endast är en självförvållad känsla där man lägger märke till positiva händelser med meningsfullt och kanske lärorikt innehåll. Vad blir slutsatsen? Tron på att man kan ha flyt ger en flyt. Nice!

Share

Tags:

2 Responses to “ Flow ”

  1. Grid on 24 januari, 2011 at 23:19

    Det är bara att hitta känslan och fokusera! Enkelt? Näe. Men funkar det så är man ju bara så glad! Lycka till och kram på dig!

  2. Sara on 23 januari, 2011 at 00:18

    Gött, då ska jag genast ge mig in i ett flow! =)

Leave a Reply