Friska människor dödar inte

26 juli, 2011
By

En frisk människa som tror på reinkarnation/återfödelse/karma har inte ihjäl något. Inte ens en fluga för det kan vara en kompis från ett tidigare liv som måste lära sig något i detta livet och då får ingen annan beröva den själen denna nya chans till förbättring. Ahimsa. Fred. Gandhi. Gott gör gott. MEN! För de vanliga människor som inte har funderingar i dessa banor utan som lever här och nu och som gör så gott de kan, ter det sig väldigt främmande att ha ihjäl en annan människa. Nu sitter det en människa som tror väldigt bestämt på sina egna teorier i vårt grannland och som har väldigt mycket på sitt samvete. Fast jag kom precis på att en person som inte tycks ha något samvete kan ju inte ha något på det heller. Hm. För att komma till saken så undrar jag om det verkligen är nödvändigt att bekosta en sinnesundersökning på en massmördare eller mördare över huvudet taget för dödar man någon kan man inte vara frisk. Punkt!

Share

Tags:

Leave a Reply