60-talare

13 mars, 2012
By

Det här kommer inte handla om människor som talar i 60-ordsmeningar. Ej heller om de som håller tal för de som fyller 60 år eller de som bara kan räkna ut tal upp till 60. Det kommer att handla om Generation X som i Sverige kom att bli kallad Den ironiska generationen. Det är vi som föddes på 60-talet eller möjligen 70-talet och som nu går och säger en massa saker som vi egentligen inte menar . För att det tydligt ska framgå att vi inte menar det vi säger lägger vi till ordet ”not” efter den ironiska meningen samtidigt som vi ler åt vår egen förträfflighet och den egna vitsigheten. Därför känns hela den svenska makteliten så trovärdig. Not. De är också födda på 60-talet. Just därför älskar jag i synnerhet Herr Björklund och hans roliga upptåg. Han kommer ju med så roliga och nya saker för oss lärare. Saker som helst borde ha gjorts igår. Det är snällt av Björklund att tänka på oss lärare så vi inte förgås av leda, arbetsbrist och allmän uttråkning. Det händer ju så mycket roligt hela tiden! Jag är så himla glad över att få tillbringa mer tid vid skrivbordet och träna på mina tangentbordsfärdigheter på betald arbetstid och till och med på min fritid. Tänk vad han vill väl den gamle soldaten som har en sån gedigen pedagogisk utbildning. Ännu bättre är att han verkligen lägger fram alla kuligheter utifrån en väl beprövad och vetenskaplig grund som han kan hänvisa till. Vi ska vara glada över en så framsynt och omtänksam utbildningsminister. NOOOOOOOOOOOOT! 🙂

 

Share

Leave a Reply