Automatjävel

28 september, 2012
By


Skallebonk, ICA, en automatjävel och en dum kassörska. Detta mina vänner var ingredienserna till Vredesutbrott 1.0 från min sida. Jag vaknade med en j…a huvudvärk och for ner till byn för att inhandla Alvedon. Jag klev in på det lokala ICA och gick fram till automaten där man får en lapp som man sedan visar i kassan och sedan går till en automatjävel för att få ut drogerna. Ok. På automatj (ja, ni vet vad jag menar) står en handskriven lapp som lyder: ”Alvedon och Treo köpes i kassan”. -Schysst! tänkte jag och ställde mig i kassan.
-Jag skulle vilja ha två askar Alvedon.
-Då får du gå till den där automaten där borta som du även köper tobaksvaror i, sa kassörskan och pekade i den riktning som jag just kom ifrån.
-Fast på den sitter det en handskriven lapp där det stod att man köper Alvedon och Treo i kassan, sa ja.
– Näe. Så är det inte.
-Varför sitter det en sådan lapp där då?
-Jaha. Jo, det gäller Treo brus, säger hon då.
Där står jag med en självsvängande hjärnsubstans och kärringen jävlas. Då rann sinnet över och jag fräser fram:
-Då kanske det ska stå BRUS på lappen då. Jag ska ha Alvedon. Vanliga.
-Ja, vi får nog ändra lappen då, sa hon och gick in på lilla lagret och hämtade Alvedon.
Efteråt skämdes jag lite för att jag varit otrevlig, men det var egentligen lite skönt att få lätta lite på trycket. Huvudvärken försvann med Alvedon eller var det lite ilska som skulle ut? Respect för fan.

Share

Tags:

Leave a Reply