Nyårslöften

31 december, 2013
By

Det är ikväll som den  julmatsstinna människan avger alla hurtbulliga löften som håller en bit in i februari. Motionera mera, äta mer nyttigt, stressa mindre och varför inte lägga av att röka? Kör hårt om du vill! Och lycka till! Det är möjligt att jag får ett sådant ryck också, men jag kommer att försöka få mitt nyårslöfte att hålla över tid och helst ända fram till nästa nyårsafton då det får aktualiseras igen. Egentligen är det inget löfte det handlar om utan ett förhållningssätt och en strävan. Det kan gå ganska lång tid då det fungerar riktigt bra och sedan helt utan förvarning blir det helt galet fel, trots mina goda intentioner. Ibland blir jag jätteledsen när jag ser att andra inte delar min ambition eller då jag själv misslyckas. Ibland blir jag överväldigande glad över att någon försöker precis som jag. Det allra bästa är när någon annan blir jätteglad för att jag har lyckats i min strävan. Något som är mycket roande och härligt är att göra det i smyg utan att någon förstår vem som ligger bakom. Min förhoppning inför det nya året är att jag själv lyckas och att det smittar av sig så att vi blir många. Så det blir ett nytt år då jag ska försöka vara snäll.

 

 

 

Share

Leave a Reply