Det är dags att stilla sig och tänka efter

3 november, 2015
By

Rasist

Västerpartist 

Feminist

Journalist

Propagandist

Trist

I världen råder motsättningarnas och motpolernas tid. Snart går det inte att öppna käften för att försöka säga något. Bums blir det sagda etiketterat och sorterat i ett fack. Hela ens väsen blir insorterat i en fålla. Sedan måste det sagda  

 nödvändigtvis replikeras fort som fan för inget får stå oemotsagt eller ens vila i tanken. Tiden går snabbt och så även det offentliga samtalet. Inte minst på social medier. Eller är det ens rätt att tala om samtal? Det känns som om det är läge att stilla sig en aning. Annars får vi en värld full av tysta möss där de som domderar är de med käftar lika breda som baken och full utav vassa tänder, som Allan Edwall så klokt uttryckte saken.

En mus vågar aldrig sticka opp

Han är alltid så tyst och sluten

Pip till och du får dig en sittopp

Så du lär dig att hålla truten

Share

Leave a Reply